BRIEF Young Lions Slovakia 2019 kategória PRINT

BRIEF

Young Lions Slovakia 2019

kategória PRINT 

„EGOBOX” 

Klient

Klientom je dizajnérska súťaž Egobox. 

MYŠLIENKA EGOBOXU

Koľko dobra sa nestalo kvôli egu? Dokázali by ekonómovia vyčísliť koľko nás za celý život stojí naše ego? Hovorí sa, že oheň je dobrý sluha a zlý pán. Podobne to bude aj s egom. Naše "ja" nás ženie vpred. Tvorí a objavuje. Žiaden z veľkých objavov ani žiadna z pozitívnych zmien by sa nestala bez vizionárov, ktorí sa snažili zanechať na svete svoju stopu. Kedy však ego prestáva slúžiť? Kedy nás začína brzdiť? Dostávame do momentu, kedy pri nás kolegovia trpia? Stávame sa bezohľadnými, arogantnými Pičúsmi* posadnutí kŕmením vlastného ega?

*ref: dielo Viktora Freša - Pičus 

Insight/Situácia 

Aké by to bolo, keby sme si vedeli v správnych situáciách uvedomiť, že nastal čas ego nachvíľu odložiť? Egobox je koncept. Pripomína nám, že sme pánmi svojho ega a môžeme ho kedykoľvek poslať do úzadia. Egobox chráni svojho majiteľa. Je prejavom jeho zrelosti a uvedomenia si vlastného ega so všetkým pozitívnym i negatívnym, ktoré prináša.

Brief

V minulom roku sme v spolupráci so Slovenským centrom dizajnu zrealizovali súťaž a výstavu víťazných diel, viac tu: http://egobox.sk/index.php#vystava

Chceme pripraviť ďalší ročník súťaže a potrebujeme na to crowdundingovú kampaň. Rozhodli sme sa preto vyrobiť a predávať čisto čierne a biele tričká a šaty (modely v spolupráci s Danou Kleinert), ktoré majú skrytý odkaz na “neviditeľnom” vrecku. Výťažok z ich predaja venujeme na zorganizovanie ďalšieho ročníka súťaže. 

Odozva

Kampaň by mala motivovať ľudí ku kúpe tričiek a šiat s cieľom prispieť na ďalší ročník dizajnérskej súťaže. Zároveň by mala prispieť k naštartovaniu debaty o egu.

Cieľová skupina

Vysokoškolsky vzdelaní ľudia, úspešní, pôsobiaci na top menežérskych pozíciách, ktorí si zažili a zvládli svoje ego.

Tone of Voice

Kampaň by mala pôsobiť smart, s nadhľadom.

Výzva

Výzvou je vytvoriť vizuál, ktorý bude použiteľní aj v podobe printu či postu na sociálne siete.

Výstupy

- vizuál vo formáte A3 (PDF, CMYK, 300 dpi, 5mm spadavka) 

Vizuálny obsah

Vzhľadom na práva duševného vlastníctva je povolené používať iba vizuálny obsah z webovej stránky partnera súťaže Isifa - Shutterstock https://premier.shutterstock.com/

Pre každý tím je služba fotobanky dostupná bezplatne po celú dobu trvania súťaže, a to výhradne pre účely súťaže. Obsah je povolené ukladať a zdieľať len s členmi súťažného tímu. Nie je povolené obsah sťahovať, zdieľať ani využívať mimo súťaže či po jej skončení. V prípade zistenia porušenia týchto zásad bude partner súťaže postupovať podľa platných Pravidiel a podmienok spoločnosti Shutterstock.

V prípade problémov so Shutterstock kontaktujte:

Vojtěcha Trávníčka: + 420 602 117 041, vojtech.travnicek@isifa.com

Takisto môžete použiť vizuály tričiek a šiat, ktoré na vyžiadanie dodá:

Ema Rajčanová, +421 918 421 730, emarajcanova@respectapp.com

Prihlasovacie údaje

Username: Janik_33   Password: YoungLion

Branding

Do výstupov nevkladajte svoje meno ani meno alebo logo agentúry, v ktorej pracujete. Použiť logo projektu Egobox je podmienkou.

logo Egobox (zip)